SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

  • A szállítási költség egységesen 990 Ft + Áfa.
  • Amennyiben 30.000 Ft + ÁFA feletti összegben rendel, a szállítás ingyenes.
  • Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség. A személyes átvétel helye: 1171 Budapest, Pesti út 474. (Az átvétel időpontjáról minden esetben egyeztessen raktárunkkal a +36 30 415 85 92-es telefonszámon.)
  • Futárral történő utánvétes fizetés esetén 300 Ft + ÁFA extra díjat számítunk fel

Kérjük, megrendelésekor adja meg telefonszámát, hogy azt a csomagját kézbesítő futár rendelkezésére tudjuk bocsátani. Így a futár közvetlenül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot, ha Ön épp nem elérhető a megadott szállítási címen. A futárszolgálat munkanapokon 8-17 óra között kézbesíti csomagját.

Futárral történő kiszállítás határideje készleten lévő termékek megrendelése esetén: 2-3 munkanap.

Személyes átvétel esetén rendelését raktárunkban értesítést követően tudja átvenni az alábbi címen:

171 Budapest, Pesti út 474. Nyitva tartás hétfőtől csütörtökig 8:00-15:30 óráig, pénteken 8:00-12:30 óráig).

Kérjük, megrendeléskor adja meg telefonszámát, hogy kollégánk közvetlenül elérhesse Önt, amint csomagja átvételre kész.

A megrendeléshez tartozó számlát a csomagban találja. Megrendelés leadása és kifizetése után visszaigazoló email-ben tájékoztatjuk a rendelés részleteiről.

Extra költséget csak egy esetben számolunk fel. Amennyiben megrendelését futárral rendeli meg és mellé utánvétes fizetést választ. Ebben az esetben 300 Ft + ÁFA díj kerül felszámolásra rendeléséhez, melyet a megrendelés leadáskor Ön is látni fog.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Megrendelésének kifizetéséhez az alábbi fizetési módok közül választhat:

  • Azonnali bankkártyás fizetés a Saferpay rendszerén keresztül
  • Közvetlen banki átutalás számlaszámunka
  • Utánvétes fizetés bankkártyával vagy készpénzzel a futárnak
  • Utánvétes fizetés személyes átvétellel raktárunkban – Figyelem! raktárunkban ez esetben kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség!

Bankkártyás fizetés esetén azonnali visszajelzést kap a webshop-ban, illetve visszaigazoló email-ben a beérkezett rendelésről és sikeres fizetésről.

Közvetlen átutalás esetén a banki visszaigazoló erősíti meg a fizetés sikerességét. Amint beérkezik számlaszámunkra a rendelés összege megkezdjük a megrendelés összeállítását, majd email-en és/vagy telefonon értesítjük, amint átvehető a csomag.

Utánvétes fizetés esetén a futárnál tud fizetni bankkártyával vagy készpénzben.

Rendelések utólagos módosítása mindaddig lehetséges, amíg a csomagot raktárunk nem adta át a futárnak. Vagy addig, amíg nem kapott értesítést arról, hogy csomagja átvételre kész.

Már kifizetett rendelések módosítása esetén az kiszállítás/átvétel, illetve feldolgozás ideje változhat.

Visszatérítésre, illetve reklamációra van mód, ebben az esetben keresse illetékes kollégánkat az alábbi elérhetőségen: +36 30 415 85 92