Blog

Napszemüveg előtét optikai szemüvegre egyszerűen?

Szemüveg előtétek több színben

VUV szűrős szemüveg előtétannak olyan szemüveg kiegészítők, amelyeket csak rá kell tenni vagy csíptetni a meglévő szemüvegünkre és már tudjuk is használni, mint egy napszemüveget. Az egyik ilyen szemüveg alkatrész a polarizáló klip szemüvegre, avagy napszemüveg előtét. Ez nem más, mint egy 100%-os UV szűrővel ellátott napvédő előtét.

Polarizált szemüveg előtétEgyszerű és jó megoldás lehet a polarizál szemüveg előtét optikai szemüvegünkre, amikor szükségünk van szemüvegre és napszemüvegre is. A polarizált lencse megoldással optikai szemüvegét is tudja használni napsütéses időben, így nem kell külön még napszemüveget is vinnie magával és cserélgetnie. A polarizált lencsék védik a szemet a vízszintes felületekről érkező tükröződésektől. Egyszerű a használata csak erősítse szemüvegéhez és már kész is a napvédő előtét. Kényelmes, könnyen rögzíthető és használható és elfér alatta az optikai szemüveg.

Különböző típusú polár napszemüveg előtétek állnak rendelkezésre a különböző igényekhez és tevékenységekhez:

  • Általános célú polarizált szemüveg előtétek: Ezek a polarizált lecsék a leggyakoribbak, és széles körben használhatóak mind télen, mind nyáron. Általában egy szürkés polarizált lencséből állnak, és segítenek csökkenteni a vakító fényt és a tükröződést, valamint védelmet nyújtanak a UV-sugarak ellen.
  • Halászati polár szemüveg előtétek: Ezek az polárizált szemüveg előtétek speciálisan a vízen való használatra készültek, és nagyon hatékonyan csökkentik a víz felszínén tükröződő fényt. A sárga vagy barna polarizált lencsék árnyékolják a kék és zöld árnyalatokat, így könnyebben észre lehet venni a halakat.
  • Hegyi polarizált szemüveg előtétek: Ezek a polarizált lencsés előtétek speciálisan a hegyvidéki környezetben történő használatra készültek. A barna vagy szürke polarizált lencsék javítják a kontrasztot és a mélységérzetet, így könnyebben észre lehet venni az akadályokat.

Kínálatunkban talál esztétikus csíptethető szemüveg előtéteket is és a klasszikus felhajtható változatban is. A klasszikus felhajtható szemüveg előtét kialakítása miatt illeszthető fém és műanyag szemüvegkerethez is. Továbbá több méretből és színből is választhat szemüvegéhez megfelelőt a 100 % UV szűrős szemüveg előtétekből. A sárga színű polarizált lencsés ajánlott az járművezetőknek, mivel a lencsék kiküszöbölik a visszatükröződést és visszfényt, így biztonságosabbá teszik a vezetést.

Fontos megjegyezni, hogy a napszemüveg előtét kiválasztásánál a tevékenységhez és a környezethez igazodóan kell dönteni, így biztosítva a legjobb látási élményt és védelmet a szemnek. Válogasson weboldalunkon az UV szűrős szemüveg előtétjeink között!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük