Blog

A szemüveglánc praktikus és öltöztet

szemüveg és lánc levélen

Szemüvegesként külön figyelnünk kell arra, hogy mindig biztonságban tudjuk szemüvegünket, amiben segítségünkre lehet egy szemüveg lánc. Bárkivel előfordulhat, hogy véletlenül ráül, vagy megkarcolja a lencsét, de a szárak is könnyen elgörbülhetnek. Ezek mind megnehezítik a szemüveg hordását, kihasználását, ezért érdemes gondoskodni arról is, hogyan szeretnénk tárolni.

Kiknek jó a szemüvegtartó lánc?

Különösen ajánljuk azoknak, akik nem szeretnének magukkal szemüvegtokot hordani és azoknak is, akik nem használják folyamatosan. Nagyon hasznos lehet a szemüvegtartó zsinór például olvasáskor, azoknak, akik közellátó szemüveget hordanak. Előfordulhat, hogy rövid időre levennék a szemüvegüket, ilyenkor a szemüveg nyakba akasztó megvédi őket attól, hogy olyan helyre rakják a szemüveget, ahol esetleg megsérülhet. A szemüvegzsinór könnyen rögzül a szárakhoz és kényelmesen nyakba akasztható.

Miért praktikus a szemüvegzsinór?

Szemüvegtartó lánc viselésekor nem kell aggódnunk az ügyetlen mozdulatoktól, helyezzük a fejünkre, vagy lóghat a nyakunkban is az eszköz. A fejünkön nem célszerű sokáig hordani, mert kitágulhatnak a szárak, és nem fog megfelelően illeszkedni a későbbiekben.szemüveg zsinór - szemüveg kiegészítő

Akkor is érdemes lehet beruházni egy szemüvegtartó zsinórra, ha gyakran elfelejtjük hová tettük a szemüvegünket. Praktikus, mert így mindig nálunk lehet.

Jó időben napszemüvegekhez is jól jöhet a szemüveg zsinór, ha nem kell folyton ki-be rakosgatnunk a szemüvegtartóba, ha kényelmetlen már a fejünkön hordani, különösen kirándulásoknál, túráknál, ahol inkább a látnivalókra koncentrálnánk, nem pedig a táskánkban kutatnánk.

A szemüveglánc fajtáifehér gyöngyös szemüveglánc

Árukínálatunkban megtalálható különböző kialakítású, méretű és színű szemüveglánc, szemüveg zsinór, amit a szemüveg szárára kell felhelyezni.

Weboldalunkon rendelhető pamut zsinór, elegáns, gyöngyökből készült szemüveglánc és sportoláshoz alkalmas szemüveg kiegészítő is.

Milyen tevékenységekhez ajánlott?

Aktív, mozgékony életet élőknek kifejezetten jól jöhet, ha például futás közben szeretnének napszemüveget viselni, az erre a célra kifejlesztett szemüvegzsinór szorosabbra húzható, hogy mozgás közben is a helyén maradjon. Méretét egyszerűen tudjuk állítani a kis műanyag tartozékkal, ami összefogja a zsinórt. A zsinóron lévő szivacsos rész egyfelől kényelmes viselést biztosít, vízi sportok esetén pedig fenntartja a vízen a szemüveget. Mivel ezek a fajták stabilan tartanak, ajánljuk őket úszó szemüvegekhez is.

Egy vagy többszínű gyöngyökből készült darabjainkat bátran ajánljuk nagyobb eseményekre, színházakba, rendezvényekre, egyéb jeles alkalmakra, sport szemüveg zsinórjainkat mozgáshoz, a pamut anyagúakat pedig a hétköznapokra bárkinek, aki szeretné biztonságban tudni szemüvegét.