Blog

Szemüveg és szemüveg alkatrész trendek

Divatos szemüveg kiegészítők

Szemüveg trendek és szemüveg alkatrészek, kiegészítők

Szemüveg trendeket követve 2023-ban is a különböző formájú és mintájú szemüvegek a nyerők. Választhatunk a teknősbéka páncéljához hasonló mintájú keretet, olyan formájút, mint a macska szeme, geometrikusat, kereket, egyszerű fémet is, de akár újrahasznosítottat is, rengeteg féle típusból és mintából lehet manapság választani. Ha, az arcformánkhoz illő dizájnt választunk, a szemüvegünk nagyszerű öltöztető kellék lehet.  Továbbá stílusos szemüveg alkatrészek közül is válogathatunk, akár sportos, egyszerű vagy elegáns a szemüvegünk.

Szemüveg alkatrészek és kiegészítő típusok

Szemüvegünkhöz vásárolhatunk különféle tartozékokat, például szemüvegtisztító termékeket, szemüvegtokokat, szemüveg zsinórokat, stoppereket, előtéteket, szemüveg alkatrészeket, szerszámokat, tasakokat. Mivel fontos a szemüvegünk karbantartása, ezért a tisztító termékek elengedhetetlenek, és időnként új szemüveg csavarra, papucsra is szükségünk lehet. A szemüveglánc egyedivé és praktikussá teheti a szemüveg hordását. A több féle színben és fazonban fellelhető láncokkal a nyakunkban elegáns, sportos vagy egyszerű hétköznapi stílust varázsolhatunk magunknak, amellett, hogy a feledékenyek számára is jó megoldás lehet. Ha, nem szükséges állandóan hordanunk, egyszerűen lóghat a nyakunkban.

Szemüveglánc mellett legalább egy szemüvegtokot érdemes beszerezni, amiben utazás közben a napszemüvegünket is tárolhatjuk. A stopper és a stopper pánt ideális lehet például sportoláshoz, akár gyerekeknek is, mert biztosítja a stabilabb elhelyezkedést a fejünkön.

Mik az új szemüveg alkatrész és szemüveg kiegészítő trendek?

A szemüveg kiegészítők közül a szemüveg zsinór az, ami a leglátványosabb tud lenni, hiszen rengeteg féle színű és anyagú létezik. Jó, ha összhangban van a szemüvegkerettel, a szemüveg formájával, hogy ha olyan helyre készülünk, ahol számíthat a megjelenés. Szemüveg kiválasztásnál fontos lehet figyelembe venni az arcformánk, a szemünk, a bőrünk és a hajunk színét. Elképzelhető, hogy külön választunk egyet olvasáshoz, egyet vezetéshez, egyet pedig a munkahelyünkre.

Futurisztikus stílusban találhatunk olvasószemüveget, ami idén nagy divat, de már kékfényszűrős, kék lencsés darabokat is láttam.Kékfényszűrős előtét

Én a klasszikusabb formákat szeretem, ezért napszemüvegnek egy macskaszem formájút választottam, és van egy régebbi úgynevezett browline is. Utóbbinak a szemöldök vonalában fut egy vastagabb keret. Nagy kedvencem az aviátor szemüveg, amit a második világháború pilótái viseltek először. Ami manapság is trend, az a nagy kerek szemüveg, ami a 20-as években vált népszerűvé. Bár akkor az egyszerűbb, letisztultabb darabok hódítottak, most már díszesebb fazonokat találunk belőlük.

A szemüveglánc szerintem bármelyik formához jól mutat, ha megfelelőt választunk. Például egy egyszerű klasszikus szemüveget feldobhatunk egy finom gyöngyös lánccal.

Mivel mostani divat elég sok lehetőséget kínál szemüvegek alkatrész tekintetében, kezdve a minimalista kialakításoktól, az egészen extravagánsokig, úgy gondolom, hogy bárki megtalálhatja a neki valót.