Blog

A szemüveg viselés és az aktív életmód, sportok

Szemüvegzsinór

Ahhoz, hogy sportolás esetén ne éljük meg hátrányként, hogy szemüvegesek vagyunk, sokat segít, ha megfelelő szemüveg kiegészítő van nálunk, például az erre is alkalmas szemüveg zsinór, stopper, amik a szemüveg stabilan tartását biztosítják. Sportoláskor különösen fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat, amit a kényelmetlen szemüveg megakadályozhat. Akiknek az életük nagy részét kiteszi a mozgás, azoknak érdemes beszereznie egy szemüveg zsinórt. Sportolás közben mindenképpen jól jöhetnek a szemüveg kiegészítők mivel akár ha futásról van szó, akkor sem esik le a szemüvegünk. Továbbá a szemüvegtartó zsinór akkor is praktikus lehet, ha csak a nyakunkban szeretnénk hordani a szemüvegünket.

Milyen fajta szemüveg kiegészítők könnyítik meg a sportolást?

Ha, a hétköznapi tevékenységeken felül például valamilyen testmozgást is végzünk, könnyebben lecsúszhat a helyéről a szemüvegünk.
A sportolást megkönnyítse, így érdemes választani szemüveg kiegészítőt, ami segítségül szolgál, hogy a szemüveg ne essen le vagy ne keljen folyamatosan igazítani. Az aktívabb mozgáshoz szükséges lehet egy szemüveg nyakbaakasztó, ami a szárakra helyezve rögzíti a szemüveget, így elkerülhető, hogy leessen a fejünkről.
Másik választás lehet az orrtámasztó papucsok amelyek megfelelően illeszkednek az orrunkhoz, így az is nagyban növelheti a komfortérzetünket sportolás közben.

Hogyan használják, hogy segítenek sportolás közben?Szemüvegtartó zsinór - sportzsinór

Fájó pont lenne, ha kedvenc sportunktól a szemüveg miatt kellene lemondani, akár egy intenzívebb mozgást, vagy vízi sportot választunk, mindenképp fontos, hogy látásunk ne legyen akadályoztatva. Ha, nem látunk rendesen az akár életveszélyes is lehet, de ha csak picit is megzavar az, hogy nem a helyén van a szemüveg már amiatt is jól jöhet egy nyakba akasztható szemüvegtartó.
Ez a szemüveg kiegészítő stabil és kényelmes tartást biztosít, elkerülhetjük vele, hogy a fülünkről lecsússzon a szemüveg. A szemüvegtartó zsinór tehát megkönnyítheti az életünket.

Gyakran megyek futni, ezért szerettem volna egy pántot a napszemüvegemhez, hogy ne kelljen amiatt aggódnom, hogy életben marad-e a szemüvegem a futás végén is. Több fajta dizájnt találtam, szerencsére hamar meglett a nekem való. Kényelmes szemüveg kiegészítő, nem lötyög a nyakamon, el merek menni vele bárhová. Elfér a szemüvegtokban a stopper mellett. A futáson kívül biciklizéshez is fel szoktam ezeket venni, mert a stopperrel nyugodtan száguldozhatok, anélkül, hogy a fülemről leesne a szemüveg.

Tehát a sportoláshoz ajánlott beszerezni egy szemüvegtartó zsinórt, amellett, hogy segítségül szolgál a sportolás alatt, biztonságos és kényelmes viselést tesz lehetővé, hogy ne keljen a szemüveggel bajlódni divatos kiegészítő is lehet.